Rulada cu ciocolata

de Lorra in Prajituri, 13 Ian 2012 | 5425 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Foaie :
  • 8 oua
  • 8 linguri zahar
  • 8 linguri faina
  • 2 plicuri amidon
  • 2 zahar vanilat
  • Crema :
  • 200 ml. frisca
  • 150 gr. ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciocolata:

Se bat albusurile spuma cu zaharul si zaharul vanilat, se adauga galbenusurile pe rand si faina amestecata cu amidon. Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pentru aproximativ 10-15 minute. Dupa ce s-a copt, se rastoarna pe un prosop umed.

Intre timp se prepara si crema :

Se bate frisca cu mixerul. Se topeste ciocolata pe baie de aburi. Cand este topita in totalitate se toarna in fir subtire peste frisca, mixand continuu. Odata preparata crema, se intinde pe toata suprafata foi de rulada si se ruleaza cu ajutorul prosopului.

Se orneaza cu frisca si ciocolata. Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Ingrediente pentru doua rulade

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu zmeura