Rulada cu ciocolata

de madalina27 in Dulciuri, 20 Mar 2011 | 4623 vizualizari

 

SUPER BUNA

 

INGREDIENTE

BLAT:

  • 4 oua,
  • 3linguri de zahar,
  • un pic de sare,
  • 3linguri de faina,
  • 50gr.nuca de cocos.

CREMA:

  • 1plic de sarlota de ciocolata de la DR.OETKER
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciocolata:

Se separa ouale,albusurile se bat spuma cu putina sare,galbenusurile se bat energic cu zaharul pana se albesc,apoi se adauga albusurile batute spuma. Se adauga faina.

Compozitia obtinuta se pune intr-un strat de 1,5 cm intr-o tava in care s-a pus hartie de copt.

Se da la cuptor pentru 8 min- 10 min.

Dupa ce s-a copt blatul se scoate pe un prosop ud si se ruleaza si cu hartia de copt.

Intre timp cat se raceste blatul se prepara sarlota conform instructiunilor de pe plic.

Apoi se scoate hartia de copt se pune peste blat sarlota(din care se pastreaza un pic pentru a glazura si rulada) si se ruleaza apoi se glazureaza si se presara nuca de cocos.

Se da la rece.

TIPS-URI

1

Nu puneti sarlota peste blatul cald ca se va scurge sarlota!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

07.08.2012, 10:13

la multi ani

Rocsi 1

07.08.2012, 13:36

La multi ani!

Laly 1

07.08.2012, 22:33

La Multi Ani,sanatate si bucurii!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]