Rulada aperitiv la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2013 | 4586 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru aluat:

  • 2 oua
  • cca 500 gr faina
  • un iaurt de 350 gr
  • 1 cub de drojdie
  • 2-3 linguri de ulei
  • 1 lingurita de zahar
  • sare dupa gust

Umplutura:

  • 1 ou batut
  • 1 ardei kapia rosu
  • cascaval feliat
  • branza telemea

1 galbenus + fulgi de ovaz + mac pentru decor

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv la cuptor:

Amestecam toate ingredientele pentru aluat, il lasam pentru 10 minute la dospit. Din aluat intindem o foaie de grosimea unui deget. Ungem foaia cu oul batut, presaram branza telemea, bucatele de ardei si bucati de cascaval, apoi rulam foaia si o introducem intr-o forma termorezisenta (rotunda).

Lasam la dospit inca 10 minute, ungem rulada cu galbenus si decoram cu fulgi de ovaz si mac.

O dam la copt in cuptorul preincalzit la foc moderat timp de 50 - 60 min.

 

 

  

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

_Alina_ 1

15.04.2013, 07:45

alba_zori 1

15.04.2013, 11:32

wow super rulada ta vecina

diana_k 1

16.04.2013, 09:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane