Rosii umplute cu oua

de adinaciosescu in Mancaruri de legume, 15 Oct 2010 | 11009 vizualizari

 

Aceasta reteta inlocuieste foarte bine o masa de seara

 

INGREDIENTE

  • rosii potrivit de mari 
  • oua ,cate rosii
  • putin unt
  • putina telemea sau cascaval
  • sare ,
  • piper
  • verdeata tocata fin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu oua:

Alegi rosiile potrivit de mari,tai capacul,le scobesti cu lingurita,le sarezi si le pui cu gura in jos pret de 10 min.

Dupa care,pui rosiile intr-o tava(preferabil yena)unsa putintel cu ulei sau unt.In fiecare rosie ,spargi cate un ou.Deasupra pui putin piper,putin unt verdeata tocata si cascaval sau telemea rasa.

Dai tava la cuptor ,la 180 grade,pana se incheaga bine oul .Cand e aproape gata,razi telemea sau cascaval si le mai dai pret de cateva minute.

Sunt bune,bune calde,iar daca nu-ti cade rau poti pune si o lingurita de smantana inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu ochiuri de ou la capac