Rosii umplute

de Miha in Pui, 5 Noi 2009 | 4986 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1/2 cana orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei
  • verdeata
  • 1 pahar suc de rosii
  • sare si piper
  • 1/2 lingurita busuioc
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 8 rosii
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute:

Carnea o tocam impreuna  cu ceapa, morcov, ou, ulei, verdeata, suc de rosii si condimente.

Orezul il punem la inmuiat in apa rece, apoi il adaugam la compozitia de carne.

Taiem capacele la rosii si le scobim de miezul pe care mai apoi il blenduim.

Umplem rosiile cu compozitia de carne si acoperim cu capacelele. Le asezam intr-un vas, adaugam pulpa rosiilor si apa cat sa fie aproape acoperite. Presaram cu cimbru si dam la cuptor pentru circa 1 ora.

Se servesc cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

ANCA 1

05.11.2009, 14:31

hihi, buneee si eu pun mereu intre ardei umpluti, fac mixt, chiar si cu sarmalute in foi de vita

Miha 1

05.11.2009, 18:31

Lioana, orezul il las cat e gata de facut umplutura.

Mihaela 1

05.11.2009, 21:41

buuunn!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos cu ciuperci si piept de pui