Reteta delicioasa de aperitiv - Chiftelute de cartofi si cascaval

de Pushaa in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2014 | 70455 vizualizari

COMENTARII (23)

Cris2711 1

03.01.2014, 19:55

Delicioase

Bunica 1

03.01.2014, 19:58

Ce rumenite sunt! parca as face o portie.

simona72 1

03.01.2014, 20:01

Tare bune!!

Bya Ralu 1

03.01.2014, 20:04

delicioase

Merisor 1

03.01.2014, 20:08

Tare bine arata!

Micutza Luana 1

03.01.2014, 20:13

ff bune

Pushaa 1

03.01.2014, 20:16

alilianaa 1

03.01.2014, 20:33

ce bunatate!

Geanina87 1

03.01.2014, 21:23

mihaelam90 1

03.01.2014, 21:41

Aurelia 07_07 1

03.01.2014, 21:59

Bune,bune !!!

Criss 1

04.01.2014, 06:56

Foarte bune.

mihaelar63 1

04.01.2014, 09:15

Merg si ca aperitiv si ca garnitura

Ade200 1

04.01.2014, 09:16

Bune chiftele!
CHIFTEÁ, chiftele, s. f. Preparat culinar de formă rotundă sau ovală făcut din carne tocată și prăjită în grăsime. [Var.: chefteá s. f.] – Din tc. köfte.

ryta 1

04.01.2014, 10:47

MotanLaOale 1

04.01.2014, 12:20

DIANA B 1

04.01.2014, 12:31

Ce le-ai mai alintat

- Andreea - 1

04.01.2014, 12:52

Ce rumene si frumoase ti-au iesit

mamaieelena 1

04.01.2014, 14:24

laura_n 1

04.01.2014, 16:45

biig like!

Pushaa 1

04.01.2014, 17:39

big kiss

Adele 1

24.08.2014, 17:49

iry-gabriela 1

20.12.2014, 23:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulete de cascaval