Reteta de preparare a papanasilor prajiti

de Valclaudia in Dulciuri, 16 Noi 2014 | 4403 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 gr. branza dulce de vaci
  • 8 linguri faina alba
  • 4 linguri gris
  • 4 linguri zahar tos
  • 2 oua
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 lingurita rasa bicarbonat
  • un praf de sare
  • ulei pentru prajit, cca 300ml
  • smantana dulce si dulceata pentru servire
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor prajiti:

Reteta de preparare a papanasilor

Amestecam branza de vaci cu zaharul si ouale.

Adaugam zaharul vanilat, bicarbonatul, praful de sare,grisul, faina.

Amestecam sa obtinem un aluat destul de ferm, pe care il vom lasa cca 10 minute deoparte.

Rupem bucatele din aluat, formam cate o sfera pe care o aplatizam pe masa de lucru, decupam mijlocul cu un paharel.

La fel procedam cu tot aluatul.

Punem uleiul la incins, prajim papanasii pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Ii scoatem pe hartie absorbanta de bucatarie sa scapam de uleiul in exces.

Servim papanasii cu smantana dulce si dulceata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor prajiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor muntenesti, sau fierti