Reteta de preparare a papanasilor

de angelika in Dulciuri, 23 Apr 2012 | 4433 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor Cand aveti pofta de ceva dulce incercati sa faceti "papanasi'.

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 2 oua
  • -8 linguri gris
  • -4 linguri faina
  • -400 g branza dulce
  • -50 g iaurt
  • -50 g smantana
  • -dulceata dupa preferinte: visine, mure, afine...
  • -aprox.500 ml ulei
  • sare,
  • vanilie,
  • lamaie,
  • un varf de lingurita de ness bun
  • 15% dragoste
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Branza bine sfaramata se amesteca cu ouale, grisul si faina, pana se obtine un aluat cu consistenta necesara. Adica nici moale, nici tare. Se pune uleiul la incins, cand este f. incins se pun in tigaie galustele de 2 marimi -7 mari si 7 mici. Se prajesc la foc mediu pana la rumenire. Se aseaza pe farfurioara prima galusca cea mare, se pune iaurt peste ea, apoi cea mica care se inveleste in smantana si la sfarsit se orneaza cu dulceata dorita.

POFTA INTERESANTA !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor