Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2024 | 1717 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

      Cu gust bun și fără risipă alimentară: Bruschete cu carnea rămasă.
      Transformăm carnea rămasă într-un preparat nou și savuros printr-o rețetă simplă de bruschete. Îți garantăm că te vei linge pe degete de bune ce ies.
      Pentru Reteta de bruschete savuroase cu carnea rămasă ai nevoie de doar câteva ingrediente: resturi de friptură, crema de brânză, usturoi, pâine.
       

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa:
      • Carne rămasă (de la friptură sau alte preparate)
      • 100 g cremă de brânză
      • 1 cățel de usturoi
      • Sare și piper, după gust
      • Cremă de oțet balsamic
      • fire de chives
      Portii: 2
      Timp de preparare: sub 30 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa:

      Iata cum se prepara Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa:

      Tăiați carnea rămasă în bucăți mici sau fâșii subțiri, în funcție de preferințe.

      Într-un castron, amestecați crema de brânză cu usturoiul ras sau pisat, sare și piper, până obțineți o pastă omogenă.

      Prăjiți sau rumeniți ușor bucățile de carne într-o tigaie încinsă sau la grătar pentru a le încălzi și a le căpăta o crustă ușor crocantă.

      Încălziți puțin feliile de pâine în cuptor într-o tigaie cu puțin ulei de măsline, până devin ușor crocante.

      Întindeți o strat generos de cremă de brânză pe fiecare felie de pâine prăjită. Adăugați bucățile de carne încălzită deasupra cremei de brânză. Pentru un aspect și un gust final rafinat, stropiți bruschetele cu puțină cremă de oțet balsamic.

      Serviți bruschetele calde, garnisite cu fire tocate de chives.

      Acesta este un mod delicios și creativ de a refolosi carnea rămasă, reducând astfel risipa alimentară și pregătind în același timp o gustare savuroasă și apetisantă!

      Este ideal sa nu irosim mancarea, asa ca poți pregăti și Piure de cartofi cu parmezan sau Bulete de cartofi servite cu o Salata de varza gustoasa.

      Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa" nu uita sa-i faci un review.
      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

      ieri la 18:06

      Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

      ieri la 10:56

      Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

      pe 09.04 la 08:39

      Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

      pe 09.04 la 08:34

      TOP
      utilizatori

      Valclaudia

      1200 puncte

      oanapl

      1155 puncte

      Rocsi

      248 puncte

      Gherca Daniela

      205 puncte

      mena29

      100 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Aperitiv oua umplute cu avocado