"Ravioli" cu mere

de adnia in Prajituri, 8 Ian 2013 | 4902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pt. aluat avem nevoie de
  • 100 gr, margarina moale
  • 1 pliculet drojdie (eu n-am avut drojdie proaspata)
  • 1 esenta de vanilie
  • cca 500 gr. faina
  • 3-4 linguri zahar
  • 1 cescuta lapte caldut (se poate folosi si apa)
  • Pt. umplutura:
  • 2 mere rase
  • scortisoara macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Ravioli" cu mere:

Din toate aceste ingrediente pt aluat se framanta un aluat si se lasa la dospit., dupa care se intinde o foaie de cca 5 mm grosime(el mai creste repede) si se decupeaza cercuri cu forma aleasa. Asezam cerculetul de aluat in forma si punem umplutura cu lingurita (in cazul meu--mere rase cu zahar si scortisoara).Se coc in cuptorul incins.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra ""Ravioli" cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere