Rasol de raci pentru bere

de Ksenya in Fructe de mare, 21 Mar 2016 | 4744 vizualizari

 

Reteta de fata o prezint pentru iubitorii de bere.Pentru cei care se aduna cu totii  si nu se grabesc nicaieri. Vorba din reclama  "Prietenii stiu de ce..."

 

INGREDIENTE

  • la 1 kg de raci
  • 2 litri apa
  • 1 lingura sare
  • 5 boabe ienibahar
  • 1 ceapa mare
  • legatura marar verde
  • 2-3 frunze de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de raci pentru bere:

Racii se spala foarte bine. Se pune apa la clocotit intr-un vas mai mare .Cand clocoteste apa adaugam toate ingredientele. La sfarsit adaugam mararul. Lasam la foc 15 minute .Scoatem racii la racit. Se servesc reci !

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de raci pentru bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paella cu fructe de mare (reteta video)