Rasol de porc la tava

de reisnaor_2006 in Porc, 2 Oct 2014 | 5006 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 bucati de rasol de porc
  • 2 capatani de usturoi
  • sare
  • piper
  • 100 ml vin alb
  • 3-4 frunze de dafin
  • 50 gr de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de porc la tava:

Bucatile de rasol le-am sarat si piperat si le-am lasat la frigider de seara pana dimineata. Intr-o oala am pus apa si am pus bucatile de rasol la fiert, fara sa curatam rasolul de sare si piper, din cand in cand mai luam spuma de pe carne.

Separat facem un sos din usturoiul curatat si pisat, vin, ulei, sare, piper, foi de dafin. Dupa ce a fiert carnea o scoatem la scurs in strecuratoare, fiecare bucata de rasol o trecem prin sosul facut si le asezam in tava cuptorului unde mai adaugam putina apa, ulei si vin. Lasam la cuptor pana se rumenesc.

Putem face orice garnitura.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de porc la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptură de porc cu ceapă la tavă