Rasol de porc cu cartofi

de OtiliaB in Porc, 30 Dec 2013 | 5828 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un rasol afumat
  • 1 kg cartofi
  • 300-400 g ciuperci champinion
  • sare sau delikat
  • piper
  • usturoi
  • 50 ml vin rosu/alb
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de porc cu cartofi:

Se spala rasolul de porc afumat si se cresteaza pana la os de cateva ori, in crestaturi se introduce bucati de usturoi, apoi se introduce la cuptor intr-o oala yena suficient de mare incat sa incapa si cartofii mai tarziu. Se lasa cca 1 ora, dupa care se adauga cartofii curatati si taiati cuburi, ciupercile felii sau intregi, dupa preferinta, se pune sare sau delikat, piper si vin. Se mai lasa la cuptor pentru aproximativ o ora.

Se serveste calda alaturi de muraturi (preferabil varza murata)!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de porc cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

ieri la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

ieri la 13:55

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

pe 28.10 la 10:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]