Rasol alb de vitel cu sos

de Oana in Vita, 31 Oct 2009 | 27901 vizualizari

 

O friptura frageda si foarte aromata, servita alaturi de piure de cartofi si morcovi.

 

INGREDIENTE

  • un rasol alb de vitel- 500g
  • o ceapa
  • cativa catei mari de usturoi
  • o cana cu soc de rosii
  • un pahar cu vin alb
  • sare
  • piper
  • o lingurita boabe de ienibahar
  • foi de dafin
  • busuioc
  • cimbru
  • boia dulce
  • putin ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol alb de vitel cu sos:

Carnea se curata de pielite, se spala si se taie rondele de grosimea unui deget. Se aseaza intr-un vas de iena, se condimenteaza dupa gust cu toate ierburile, se pune uleiul de masline, vinul si o cana cu apa. Se acopera si se pune la cuptor pana scade putin si se inmoaie carnea, cam 40 de minute. Ceapa se curata si se taie solzisori, iar usturoiul se curata sis e taie cuburi mici. Se scoate vasul din cuptor, se pun ceapa si usturoiul, sucul de rosii si se mai pune la cuptor 30 de minute, la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol alb de vitel cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rug (reteta arabeasca)