Rasol alb de manzat pe pat de dovlecei

de Bunica in Vita, 29 Iul 2012 | 4809 vizualizari

 

Rasol alb de vita cu dovlecei ....nu aveam mancare pentru pranz, dar aveam in congelator 400 g.de rasol si am tot stat sa ma gandesc ce pot pregati mai repede si .......am gasit....la deruta sa vad ce iese. A iesit ceva bun!

 

INGREDIENTE

  • 400 g. rasol alb de manzat
  • 1 dovlecel
  • 200ml. lapte
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • Sosul de iaurt:
  • 1 pahar mic de iaurt
  • marar
  • usturoi
  • sare,
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol alb de manzat pe pat de dovlecei:

    Am feliat rasolul in 4 bucati. L-am pus rasolul in lapte pentru 30min.

Intre timp am taiat dovlecelul cuburi.

Am pregatit o marinada din:ulei de masline, sare , piper, rozmarin si 3 catei de usturoi zdrobiti.

Rasolul alb l-am scos din lapte si l-am pus in marinada pregatita. L-am lasat la odihnit 30 min.

Tigaia Dry Cooker am pus-o pe foc.Am luat feliile de rasol si le-am pus in tigaie.Dupa 10 min. le-am intors si am pus dovlecelul. Am pus capacul si am lasat pe foc inca 10 min.

Asezarea farfuriei: patul de dovlecel,rasolul si sosul de iaurt.

 

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol alb de manzat pe pat de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]