Raffaello

de daniastefania in Prajituri, 2 Aug 2015 | 11124 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g ciocolata alba
  • 100 ml frisca
  • 150 gr cocos
Portii: 16
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Se pune frisca sa fiarba. Cand incepe sa fiarba, se ia de pe foc si se adauga ciocolata bucatele. Se amesteca bine, sa se topeasca ciocolata. Apoi se adauga 100 g cocos. Se amesteca bine si se da la frigider, sa se intareasca. Apoi modelam bilute pe care le tavalim prin cocosul ramas. Delicioase! Sper sa va placa si voua!

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tosca