Raffaello

de laylalala in Prajituri, 1 Mar 2011 | 20636 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr cocos
  • 125 gr lapte praf
  • 25 gr zahar pudra cu aroma de vanilie
  • 240 gr lapte condensat
  • migdale decojite
  • cocos
Portii: 25
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Intr-un vas se amesteca cocosul cu laptele praf si zaharul pudra. Se adauga laptele condensat si se amesteca pana la omogenizare.

Din compozitia obtinuta se formeaza bilute in interiorul carora se introduce cate o migdala decojita. Bilutele se dau prin cocos si se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bomboane Raffaello