Radacinoase pentru ciorbe la borcan

de iry-gabriela in Conserve, 20 Aug 2012 | 13669 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de ardei galbeni,
  • 2 kg de rosii,
  • 1 kg de morcov,
  • 2 teline,
  • 1 kg de patrujel ,
  • radacina +frunze,
  • 4 sfecle rosii,
  • 4 legaturi de marar
  • sare pentru muraturi.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Radacinoase pentru ciorbe la borcan:

Ardeii se curata de cotoare si seminte, dupa care se taie cubulete. Morcovul si patrujelul radacina se curata dupa care se dau pe razatoare. Sfeclele se curata, se spala si apoi se dau pe razatoare. Telina se curata, se spala si se da si ea pe razatoarea mare. Rosiile se spala si apoi se dau si ele pe razatoare. Mararul si patrunjelul frunze se spala si apoi se taie marunt. Toate acestea se amesteca adaugand sare, cam 1/2 kg. Se lasa compozitia cam 2 ore, apoi se aseaza in borcane, se capseaza si apoi se da la cuptor 20 de minute din momentul in care incep sa fiarba. Se lasa sa se raceasca borcanele in cuptor, dupa care se pot depozita in camara la loc racoros.

Daca ti-a placut reteta noastra "Radacinoase pentru ciorbe la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

gaby_gabytza 1

21.08.2012, 21:34

Toamna07 1

28.08.2012, 17:55

Ia,hai ,fa-mi si mie un colet cu 6 borcane,din cele mari,nu mici, clar?

iry-gabriela 1

28.08.2012, 20:49

daca iti place ,cu mare placere!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]