Quiche Lorraine

de mimmi in Pui, 5 Mar 2012 | 6552 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente crusta :
  • 250 g faina alba,
  • 130 g unt,
  • 1 galbenus de ou,
  • un praf de sare,
  • Umplutura:
  • 3 oua,
  • 200 g iaurt Nutriday ,
  • 200 g cascaval,
  • 100 g muschi file,
  • 150 g piept de pui,
  • un praf de sare si piper,
  • 1 ceapa  alba,
  • busuioc
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche Lorraine:

Framantam un aluat din ingredientele de mai sus . Punem aluatul intr-o folie alimentara si il dam la frigider pentru 30 de minute.

Pieptul de pui il taiem cubulete sau felii si il calim intr-io lingura de ulei. Ceapa se taie julienne, razalim cascavalul, muschiul file il taiem cubulete. Batem ouale ca pentru omleta si le amestecam cu iaurtul si cascavalul, condimentam cu sare si piper.

Intindem aluatul intr-o tava cu pereti detasabili si dam tava la cuptor pentru 10-15 minute. Peste aluat intindem 1/2 din ceapa, carnea, peste carne adaugam restul de ceapa iar pe deasupra adaugam compozitia cu iaurt.  Presaram putin busuioc si dam tava la cuptor pentru cca 40 de minute dupa care o putem servi .

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche Lorraine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]