purcel copt cu mazare si rosii.

de mihaelar63 in Porc, 26 Feb 2010 | 4123 vizualizari

 

trebuia sa fac ceva care sa nu imi solicite prezenta langa cratita . este foarte simplu de pregatit .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne porc [eu am avut de casa , mai tanar ]
  • 1 pahar de bulion
  • 2 rosii
  • 4 catei usturoi
  • 50 gr slanina afumata
  • 50 gr ulei
  • 2 foi dafin
  • 300 gr mazare verde congelata
  • sare
  • piper
  • marar
  • oregano

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA purcel copt cu mazare si rosii.:

  1. am spalat carnea si ampus-o intr-o tava pe pat de rosii taiate .am sarat piparat si am turnat bulionul deasupra . am pus restul condimentelor , usturoiul si slanina taiate feliute + mazarea pe deasupra .
  2. am acoperit cu folie de aluminiu si am dat la cuptor timp de o ora .
  3. am indepartat folia , am stropit cu putin ulei ptr aspect si am mai lasat 15 min ptr rumenire .
  4. s-a obtinut o minunata crusta , carnea ramanand suculenta in interior .
Daca ti-a placut reteta noastra "purcel copt cu mazare si rosii." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

silvi0ara 1

26.02.2010, 10:53

Mihaela,incerca cu ceai rosu,Rooibos.Este foarte bun,chiar si pentru somn.si nu are cofeina,este este mult mai bun decat ceaiul verde.
Frumoasa friptura.

mihaelar63 1

26.02.2010, 11:45

multumesc silvoara

Bunica 1

26.02.2010, 14:26

A ajuns mirosul pana la mine in bucatarie !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu verdeturi si ciuperci umplute