Punga vanatorului

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 31 Mar 2014 | 4881 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • 150 gr untura
  • 2 lg de smantana
  • 1 lg sare
  • 2 oua
  • 100 gr ceafa afumata
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr sunca
  • branza de burduf
  • ketchup
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Punga vanatorului:

Amestecam faina cu praful de copt, se adauga pe rand ouale, untura, sarea si smantana si se framanta pana se obtine un aluat vartos. Ceafa, cascavalul si sunca se taie fidelute, se intinde o foaie din aluat si se umple. Se adauga branza de burduf, ketchup si se ruleaza cu grija. Se unge o tava si se pune rulada, se unge cu un ou batut si se da la cuptor 30 de minute.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Putem folosi si unt,ulei sau margarina ptr aluat,dar cu untura iese mai fraged si deosebit la gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Punga vanatorului" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]