Pulpe de pui umplute

de Miha in Pui, 30 Mar 2011 | 6807 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare dezosate
  • 4 felii de sunca
  • 4 felii de cascaval
  • 4 felii de bacon
  • masline
  • sare si piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

Pulpele curatate si spalate, se acopera cu o folie alimentara si se bat usor cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si cimbru. Atentie totusi la sare, bacon-ul si sunca avand si ele ceva sare in ele.

Peste pulpe punem o felie de sunca, una de cascaval si maslinele taiate feliute. Se ruleaza strans, iar ruloul obtinut se infasoara in bacon. Se pun intr-un vas termorezistent, se toarna 1/2 pahar cu apa si se dau la cuptor la foc mediu pana scade tot lichidul si baconul se rumeneste.

Se servesc calde cu garnitura de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe la cuptor cu verdeata