Pulpe de pui la tava

de RuxyRux in Pui, 24 Ian 2016 | 6786 vizualizari

 

O reteta incredibila! Iese tare gustoasa friptura...cu usturoi..muuult usturoi...sa faceti si voi......daca va e pofta! Garnitura la alegere...piure de cartofi sau legume la cuptor! :D :))) :x

 

INGREDIENTE

  • 7 pulpe de pui maricele
  • o canita de ulei de masline
  • 1 ceapa mare rosie
  • 1 capatana mare de usturoi
  • o crenguta de rozmarin
  • 3 foi de dafin
  • 150 ml vin
  • cate un praf bun din urmatoarele condimente: usturoi, rozmarin, maghiran, piper,
  • o jumatate de lingura boia dulce afumata
  • apa cat sa ajunga la jumatatea pulpelor
  • sare de Himalaya( sau de mare) dupa gust
  • un mar mare taiat in jumatate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la tava:

Se curata pulpele, se spala, se pun in tava cu ulei, impreuna cu ceapa taiata in doua, cu usturoiul spalat cu tot cu coaja si taiat in jumatate si se calesc usor, se adauga condimentele, marul, apa, si se  pune tava la foc mic pe aragaz timp de 15 minute, avand grija sa intoarcem pulpele de doua ori pe ambele parti. Adaugam si vinul si mai lasam pe foc un minut.

Punem tava la cuptor pana se rumenesc pulpele si avem grija sa le stropim cu sosul din tava de cate ori pe parcursul coacerii.

Cu aceasta reteta friptura iese o bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (34)

RuxyRux 1

25.01.2016, 23:04

Va multumesc tare mult

mirela0911 1

26.01.2016, 15:10

Ce rumene si bune sunt!

RuxyRux 1

31.03.2016, 00:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu fasole verde, la punga