Pulpe de pui la cuptor in vin alb

de katty in Pui, 4 Mar 2018 | 7285 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe de pui
  • sare roz de Himalaya cu ierburi de Provence
  • piper rosu proaspat macinat
  • 150 ml vin alb sec
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor in vin alb:

Curatam pulpele, le spalam si le crestam din loc in loc, daca sunt mai mari. Presaram sarea si piperul si le masam usor. Le asezam intr-o tava, turnam vinul si stropim cu uleiul. Dam tava la cuptorul preincalzit pana pulpele se rumenesc. 

Servim pulpele langa diferite garnituri (cartofi, orez) si salate in functie de preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor in vin alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]