Pulpe de pui la cuptor cu orez “pătrunjat”

de ionix in Pui, 24 Mai 2010 | 8541 vizualizari

COMENTARII (10)

Miha 1

24.05.2010, 20:54

Hi hi...patrunjat! N-am incercat niciodata orez cu patrunjel. Tre sa fie bun. In alta ordine de idei, bine ai revenit.

ionix 1

24.05.2010, 21:00

eu vreau sa revolutionez limba romana daca altii reusesc cu "succesuri", eu de ce n-as reusi cu "patrunjatul" ? : hehehe... mersic... dar vin si dispar... "revin" din cand in cand pentru a nu va lasa sa ma dati uitarii

Rocsi 1

24.05.2010, 21:24

foarte foarte bun

Ina 1

24.05.2010, 21:34

orezul cu patrunjel e super! eu pun din plin

gaby_duceag 1

24.05.2010, 21:53

si eu pun la final patrunjel.

ANCA 1

24.05.2010, 22:39

esti cevaaa...

Sidy 1

25.05.2010, 08:18

Minunat !!! Si mie imi place mult patrunjelul...as pune cu carul

ana 1

25.05.2010, 21:02

Si eu pun patrunjel la orez,ii da o aroma deosebita .
Cat despre "patrunjat "daca nu ai sustinatori bazati in spate nu revolutionezi nik.Oricum multe "succesuri "

Sylvia 1

25.05.2010, 21:30

Excelent arata !!!!!5 furculite si de la mine

ionix 1

27.05.2010, 18:22

hehehehe multumesc pt aprecieri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]