Pulpe de pui in sos de sfecla rosie

de Bya Ralu in Pui, 16 Iul 2012 | 4277 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 bucata de sfecla rosie fiarta
  • ceapa alba
  • 2 catei de usturoi
  • 1 canita de vin rosu
  • ulei masline
  • sare,piper alb,frunze de ardei iute
  • 1 cutie de rosii cubulete
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos de sfecla rosie:

Pulpele le punem in apa cu sare la fiert timp de 15-20 minute.Intr-o tigaie punem ceapa taiata marunt,ulei de masline,usturoiul il dam pe razatoarea mica,iar sfecla pe razatoarea mare.Se pun toate la calit,dupa care se stinge cu vin rosu,condimentam si punem pulpele,se adauga si cutia de rosii cubulete,si se mai completeaza cu apa daca mai e nevoie,se lasa pana scade sosul

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui in sos si cus-cus