Pulpe de pui fragede la tigaie

de Caty in Pui, 20 Iul 2022 | 11919 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui
  • 2 cepe mari
  • 3 căței de usturoi
  • 100g unt
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 linguriță boia dulce de ardei
  • Sare, piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui fragede la tigaie:

Am curățat și spălat pulpele, le-am dezosat și le-am pus în tigaia unsa cu 1 lingura ulei.
Am presărat boiaua, piperul, am pus ceapa tăiată rondele deasupra pulpelor, untul și usturoiul zdrobit. Am pus putina sare, capacul și am lăsat pe foc mic 30 minute. Am gustat puțin sos și a mai fost nevoie de sare. Le-am întors și le-am mai lăsat 20-25 minute sub capac. Nu am adăugat apa și totuși am avut suficient sos gustos.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui fragede la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu unt cu ierburi aromate la cuptor