Pulpe de pui cu prune si vin

de La Ancuta in Pui, 24 Aug 2011 | 5961 vizualizari

 

Pui si prune? Ati ghicit: tot pentru Provocarea "Dulce Romanie" gazduita de Gaby.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 1 ceapa maricica
  • 10 prune
  • ulei de masline
  • 1 pahar vin alb
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu prune si vin:

Spalam bine pulpele si le taiem pe jumatate apoi le condimentam cu sare si piper
Ungem un vas cu ulei si asezam pulpele.

Curatam ceapa apoi o taiem ceapa juliene. Spalam si prunele, le scoatem samburii si le taiem sferturi.

Punem ceapa si prunele in tava cu pulpele. Turnam deasupra vinul si stropim cu putin ulei de masline.

Dam la cuptor, la foc potrivit. Stropim din cand in cand cu sosul format.

Cand s-au rumenit frumos pulpele stingem focul si servim calde cu sos si garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu prune si vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]