Pulpe de pui cu nuca de cocos la cuptor

de Sidy in Pui, 26 Aug 2011 | 4933 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe fara pielita
  • 900 g cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa rosie
  • 1 gogosar
  • 100 g mazare verde
  • 70 g nuca cocos
  • 2-3 albusuri
  • sare
  • piper
  • rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu nuca de cocos la cuptor:

Cartofii se curata si se taie rondele.

Pulpele le condimentam bine cu toate condimentele amestecate cu 2 linguri cu ulei. Intr-o tava punem hartie de copt asezam rondelele de cartofi peste ele rondele de morcov, rondele de ceapa rosie, feliute de gogosar si boabele de mazare verde. Pulpele condimentate le dam prin albus batut bine apoi prin nuca de cocos si le punem in tava deasupra legumelor.

Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade si lasam sa se patrunda bine carnea si legumele. Daca este nevoie , le stropim cu putina apa. Pulpele si legumele se servesc alaturi de muraturi asortate.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu nuca de cocos la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]