Pulpe de pui cu mere, portocale și bere

de Panacris in Pui, 4 Apr 2013 | 4197 vizualizari

 

Mielul nu-i ca puiul! =)) Așa au spus băieții mei!

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui 4 bucăți,
  • mere golden 4 bucăți,
  • portocale 2 bucăți,
  • ulei de arahide,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • praf de curry,
  • rozmarin,
  • bere blondă 500 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu mere, portocale și bere:

Pulpele se crestează, apoi se masează cu ulei de arahide, se asezonează cu sare, piper, curry, rozmarin, apoi se așează într-o tavă termorezistentă și se dă la cuptor, la foc mediu cca. 10 minute, cât să se rumenească, pe ambele părți. Apoi se adaugă merele feliate, portocalele feliate,  berea, se acoperă cu folie de aluminiu și se mai lasă la cuptor cca. 30 de minute, la foc mediu.

Se servește ca atare sau cu diverse garnituri!

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu mere, portocale și bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

05.04.2013, 00:28

Bine rumenite

CookieMonster 1

05.04.2013, 14:29

imi place combinatie de carne cu portocale. Au iesit foarte bine

RuxyRux 1

05.04.2013, 21:55

Dar ce ai mai lucrat reteta! Super arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor cu curry si usturoi