Pulpe de gaina in sos de rosii cu gogosari la slow cooker Crock-Pot

de Bunica in Slow Cooker, 22 Mai 2019 | 2024 vizualizari

 

Am avut o gaina o frumusete! Aveam pofta de o friptura cu sos rosu, cum ar zice Matei, si am purces la treaba. A iesit o bunatate ! N-am avut timp sa fac o fotografie cu o portie in farfurie frumos ornata, ca a disparut cat m-am invartit eu.:))))) Asa ca am pus ce poze am avut.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de gaina
  • 2 aripi
  • 2 linguri ulei
  • 1 borcan cu gogosari in sos de rosii
  • 1 legatura de usturoi verde
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de gaina in sos de rosii cu gogosari la slow cooker Crock-Pot:

Spala pulpele si aripile.

Taie pulpele in doua.

Curata, spala si toaca marunt usturoiul verde.

Ia vasul de la slow cooker-ul Crock-Pot si pune in el carnea, usturoiul, gogosarul in sos de rosii, uleiul si sarea + piper dupa gust.

Pune vasul in aparat, seteaza programul High, acopera vasul si lasa-l la facut timp de 2,30 h.

N-am stiut cat de batrana era gaina si n-am vrut sa risc sa fie carnea tare.

A iesit carnea frageda si foarte gustoasa.

Am sau mai bine zis au servit cu salata de varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de gaina in sos de rosii cu gogosari la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vita brezata la slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital