Pulpa de pui in vas de lut

de sebirizescu in Pui, 8 Ian 2016 | 3662 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa mare de pui
  • ulei de masline
  • apa
  • vegeta/boia dulce/piper/oregano
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de pui in vas de lut:

Pulpa de pui se condimenteaza pe ambele parti,se cresteaza pana la os si se stropeste cu ulei de masline.

Daca aveti timp puteti sa o lasati sa se marineze cateva ore la frigider.

In vasul de lut punem uleiul de masline in care a stat pulpa de pui,bucata de carne si un pahar de apa.

Acoperim vasul si il dam la cuptor pentru 30 minute.

Se scoate capacul si se mai lasa pana cand se rumeneste pielea.

Se serveste cu cartofi prajiti

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de pui in vas de lut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

sebirizescu 1

09.01.2016, 20:52

multumesc

RuxyRux 1

09.01.2016, 20:54

Cand barbatii gatesc! Mancarea-i tare gustoasa! Arata grozav!

Rocsi 1

09.01.2016, 20:55

Foarte buna este!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]