Pulpă de porc la tavă

de AlexJ in Porc, 10 Apr 2011 | 4658 vizualizari

 

Având în vedere că ceapa verde a început sa apară pe piață și că am găsit la magazin o pulpă care îmi trăgea cu ochiul m-am apucat de treabă.

 

INGREDIENTE

  •  o pulpă de porc 
  • morcovi,
  • păstârnac,
  • ardei gras,
  • ceapă verde
  • o cană cu vin,
  • sare, piper,
  • cimbru,
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpă de porc la tavă:

Se ia o tavă in care dacă doriți se așează hârtie de copt sau se lasă așa cum este. Se curăță legumele și se taie rondele mai mari. Aranjați un "pat" de legume peste care se așează pulpa de porc , apoi adăugați restul ingredientelor (sare, piper, cimbru) și cana de vin.

Se acoperă cu folie de Al  și se pune la cuptor, la foc mic, 3-4 ore. In tot acest timp se verifică carnea și dacă lichidul a scăzut foarte tare, se mai adaugă vin.  Când este gata, carnea este moale . Se descoperă și se mai lasă 5 minute la cuptor să se rumenească. Noi am servit-o cu legumele din tava si cu garnitura de cartofi piure. Poftă bună !!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpă de porc la tavă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

LUK 1

18.05.2011, 22:35

la multi ani cu multa sanatate!

AlexJ 1

18.05.2011, 22:47

Inca o data multumesc ..

Bya Ralu 1

22.01.2014, 10:49

bunnnnnnnnnnnnn

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Frigarui din carne de porc