Pulpa de porc cu leurda si rosii galbene

de Constelatialeu in Porc, 31 Mar 2016 | 3318 vizualizari

 

Leguma porcu' sa traiasca .....

 

INGREDIENTE

  • 800 g pulpa de porc
  • leurda - o mana sanatoasa de leurda
  • 1/2 borcam de rosii cherry galbene conservate
  • condimente de Provance
  • cca 60 ml ulei de masline
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu leurda si rosii galbene:

Bucata de pulpa o portionam, apoi presaram sare si condimente de Provance, asezam intr-un vas de ceramica, acoperim cu hartie de copt si bagam la cuptor la foc mediu cca 1 ora, apoi scoatem din cuptor, dam deoparte hartia de copt, eliminam spuma formata. Leurda o taiem marunt, apoi o asezam peste pulpa de porc, turnam si uleiul, asezam rosioarele si dam din nou la cuptor cca 1/2 de ora, pana se rumeneste frumos.Se serveste cu orice fel de garnitura, piure, cartofi prajiti, orez sau ce va trece prin cap, eu mananc carnea....:)))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu leurda si rosii galbene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Rocsi 1

01.04.2016, 20:51

Arata bine!

mihaelar63 1

03.04.2016, 00:47

Buna cu leurda

CameliaR 1

04.04.2016, 15:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]