Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii

de katty in Porc, 26 Ian 2017 | 5965 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa de porc
  • 500 gr ciuperci champignon
  • 2 linguri ulei
  • 100 gr masline kalamata
  • sare
  • piper negru macinat
  • oregano si busuioc uscat
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 300 ml bulion
  • 1 lingurita zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii:

Pulpa de porc o taiem cubulete de marime potrivita si o punem la prajit in uleiul incins. Dupa ce s-a rumenit usor, o stingem cu apa cat sa o acopere si o lasam sa fiarba pana scade la jumatate. Adaugam ciupercile curatate, pasta de gogosari, bulionul, sare, piper, zaharul, oregano, busuiocul si maslinele. Fierbem pana sosul scade si se ingroasa. Servim cu orez sau cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

Tort Pina Colada (cu ananas)

de RODIMUR 8

pe 01.09 la 15:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu carne de porc si orez la cuptor