Pulpa de miel la cuptor

de Dea_Dea in Oaie, 9 Aug 2017 | 5190 vizualizari

 

Pana acum nu mi-a prea placut mielul, nu stiu de ce, poate ca nu l-am facut eu :))), de data asta a iesit bun, mi-a placut :))))

 

INGREDIENTE

  • 2 kg pulpa de miel
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 4 catei de usturoi si usturoi pudra
  • marar
  • rosmarin
  • busuioc
  • cimbru
  • 4-6 linguri de apa
  • 1-2 linguri de otet
  • ulei
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la cuptor:

Carnea se spala si se cresteaza. In crestaturi, se pun felii de usturoi. Se unge carnea cu ulei si se condimenteaza cu toate condimentele, la final, adaugam otetul amestecat cu apa in tava in care am pus pulpa si o infoliem. O lasam la frigider de seara pana dimineata.

Dam folia jos si punem folie de aluminiu. Dam la cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, 1:30 hr, dar mai verificam din cand in cand.

Cand este gata, dam folia jos si lasam sa se rumeneasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste de miel cu sos si cus-cus