Pulpa de miel gatita la 140 de grade

de Sylvia in Oaie, 2 Mai 2016 | 13533 vizualizari

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

02.05.2016, 21:24

o minunatie!!!!

Andra_Constantinescu 1

02.05.2016, 21:29

Arata tare bine!

mirela0911 1

02.05.2016, 21:48

Cât de buna o fi fost!

Bya Ralu 1

02.05.2016, 21:54

Sylvia 1

02.05.2016, 22:07

ma bucur ca va place

Moni_alex 1

02.05.2016, 22:22

Ce buna!

Satisfyyourcravings 1

02.05.2016, 22:24

Cred ca e delicioasa!

RuxyRux 1

02.05.2016, 22:47

Ca sa mai spun! Arata de revista! Sunt sigura ca ti-a iesit mai mult decat perfecta! Esti o gospodina desavarsita!

Geanina87 1

03.05.2016, 08:26

simona72 1

03.05.2016, 09:32

Nu stiam de treaba cu coptul in doua etape. Din cauza serviciului nu am apucat sa mananc friptura gatita de mine. In prima zi am mancat la mama, friptura mea statea la marinat, seara i-am dat un foc 150 grade 3 ore, apoi a stat o noapte la frigider, iar azi urmeaza partea a doua...voi vedea rezultatul

AndrutzaP 1

03.05.2016, 09:40

diaconta 1

03.05.2016, 10:22

Interesant modul de gatire.
Imi inchipui ce frageda o fi fost asa,marinata si gatita lent.

anca_rm 1

03.05.2016, 10:52

ce interesant , de tinut minte si pus in practica

mena29 1

03.05.2016, 10:55

Sunt convinsa ca a fost foarte gustoasa!

Rahela Velicu 1

03.05.2016, 11:20

foarte gustoasa!

marcela1979 1

03.05.2016, 11:57

foarte buna

miki_a 1

03.05.2016, 14:23

Ce pulpita rumenita! De retinut modul de gatire lenta!

Rocsi 1

03.05.2016, 19:25

Arata tare bine!

mihaelar63 1

13.10.2016, 14:57

Am admirat pulpita de cateva ori . Am citit reteta . Am salivat . Am pus-o la favorite . Cum de n-am lasat un coment pana acum ? Of -of Felicitari si multumiri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel la cuptor cu menta si afumatura