Pulpă de miel cu mere, măsline și capere

de Panacris in Oaie, 2 Apr 2013 | 5440 vizualizari

 

O altă variantă a fripturii tradiționale de Paste! Poate vă inspirați!

 

INGREDIENTE

  • pulpă de miel 2 bucăți,
  • mere golden 4 bucăți,
  • măsline dezostae negre și verzi cca. 300 g,
  • capere 2 linguri,
  • lămâie 2 bucăți,
  • sare iodata,
  • piper proaspăt măcinat,
  • rozmarin,
  • usturoi 5-6 căței,
  • slănină afumată feliuțe cca. 100 g,
  • vin alb demisec.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpă de miel cu mere, măsline și capere:

Pulpele de miel se crestează din loc în loc, unde se introduc bucățele de usturoi și slăninuță. Apoi se masează, pulpele cu o emulsie din puțin ulei de măsline, muștar, sare, piper si rozmarin. Merele și lămâile se spală și se taie în bucăți, apoi se presară peste pulpe împreună cu caperele. Să dă friptura la cuptorul preîncălzit. cca. 15 minute , până prinde o crustă pe ambele părți, apoi se stinge cu vin se acoperă și se lasă șa copt, cca. 50 de minute la foc mic.

Se servește ca atare sau cu diferite garnituri și salate.

Poftă bună.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpă de miel cu mere, măsline și capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste de miel cu cartofi si usturoi