Pulpa de manzat de vita cu sos de vin la slow cooker Crock Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 26 Oct 2020 | 2912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata carne manzat de vita
  • 1-2 catei usturoi
  • 50 ml vin rosu
  • ulei masline
  • apa
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de manzat de vita cu sos de vin la slow cooker Crock Pot:

Carnea se spala, se taie bucati si se asaza in vasul aparatului slow cooker Crock Pot.

Punem ulei de masline, usturoiul taiat felii, condimnetele, apa. Setam functia High si lasam pentru 3:30 .

Cand mai este doar 1 ora, se adauga si vinul rosu.

Se serveste cu orez sau piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de manzat de vita cu sos de vin la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute „orientale”, in sos rosu la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute