Pulpa de curcan la cuptor cu miere, lamaie si vin

de Gherca Daniela in Curcan, 16 Noi 2015 | 12749 vizualizari

COMENTARII (21)

-Licurici- 1

16.11.2015, 13:45

tare mult imi place!

CameliaR 1

16.11.2015, 13:51

MotanLaOale 1

16.11.2015, 13:53

tarasmariana 1

16.11.2015, 14:00

Gherca Daniela 1

16.11.2015, 14:03

Multumesc!

simona72 1

16.11.2015, 14:30

Ce bunatate!!

Catalina L 1

16.11.2015, 14:43

ce reusita este....bravo

Constelatialeu 1

16.11.2015, 15:08

anca_rm 1

16.11.2015, 15:09

imi place tare mult carnea de curcan , are o textura mai deosebita si facuta asa cred ca a iesit tare buna

diaconta 1

16.11.2015, 15:17

ce buna o fi fost asa cu muraturi

Merisor 1

16.11.2015, 15:34

iti lingi degetele de placere!

Gherca Daniela 1

16.11.2015, 16:09

Va multumesc! Chiar ca este o bunatate, noua ne-a placut mult!

Panacris 1

16.11.2015, 17:36

mihaelar63 1

16.11.2015, 17:55

O combinatie reusita Ador gustul dulce acrisor si textura lui matasoasa

Zamfira 1

16.11.2015, 18:13

mirela0911 1

16.11.2015, 19:13

Cam bine arata!

Bunica 1

16.11.2015, 19:29

Ce bine arată!

Gherca Daniela 1

16.11.2015, 19:46

Multumesc tuturor!

Rocsi 1

16.11.2015, 20:43

Bya Ralu 1

17.11.2015, 01:18

Ce bunătate

miki_a 1

17.11.2015, 11:13

Ce bunatate ai facut Danuta! Felicitari!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Banh mi cu carne de curcan (sandvis thailandez cu carne de curcan, pate si muraturi)