Pulpa de curcan la cuptor

de RoXx in Curcan, 25 Sep 2012 | 27196 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa inferioara de curcan
  • 4 cartofi
  • 1 ceapa
  • 200 ml vin rosu
  • 200 ml apa
  • sare,piper
  • miere
  • scortisoara,turmeric,ienibahar,praf de usturoi,chilli,boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan la cuptor:

Pulpa de curcan se spala, se unge cu ulei si se baga intr-o punga mare. Peste ea se pun condimentele si se amesteca in punga pana cand s-a condimentat pe toata suprafata. Punga se leaga bine si se pune la frigider 3-4 ore. Dupa cele 3-4 ore, punem pulpa intr-o tava unsa cu ulei, pe langa ea adaugam ceapa taiata solzisori, cartofii taiati cubulete, vinul si apa. Pe toata suprafata pulpei punem miere. Se introduce la cuptor timp de 60 - 80 de minute (depinde si de cuptor). Din cand in cand se ia cu o lingura sos din tava si se pune peste pulpa.

Se serveste imediat ce este gata . Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]