Pulpa de curcan la cuptor

de adasev12 in Curcan, 30 Ian 2011 | 9931 vizualizari

 

am incercat o marinata la carnita de data aceasta cu un adaos de ingrediente, sa vad ce iese...a iesit buna....zic eu....:D

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de curcan superioara, aprox 800 gr
  • 4-5 cartofi marisori
  • marinata:
  • 2 foi de dafin mai maruntite,
  • 3-4 catei de usturoi taiat mai marunt,
  • putin cimbru,
  • sare, piper,
  • condimente pt friptura,
  • o lg de mustar,
  • 2-3 lg bulion ,
  • ulei de masline,
  • putin vin rosu
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan la cuptor:

mai intai am portionat carnea si am lasat-o la marinat vreo 3 ore...atat timp am avut la dispozitie ( am pus-o intr-o punga cu toate ingredientele, am frecat-o bine sa se patrunda  si am lasat-o-n punga inchisa bine).

am incins cuptorul la 220 , am pus carnita in tava cu cartofi intercalat si am lasat pana s-a rumenit frumos, am intors si pe partea cealalta .

am servit cu salata de rosii si castraveti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (16)

ela 1

31.01.2011, 21:42

adasev12 1

01.02.2011, 01:06

mirela multumesc

adasev12 1

01.02.2011, 01:07

ela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu vin alb, mirodenii si portocala