Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de -Licurici- in Curcan, 23 Iul 2015 | 4423 vizualizari
5
Bucataras senzational
Taguri: pulpa, friptura, curcan, usturoi, retete Curcan
Am spalat carnea, am dat-o cu condimente, apoi am facut gauri in ea cu cutitul si am pus cate un catel de usturoi in fiecare gaura.
Am pus-o intr-o tava cu unt, am adaugat apa, apoi am lasat-o la cuptor in jur de o ora jumatate.
de Bucataras 6
de Oana 9
de papabundetot 1
mirela0911 1
Ce bine arata!
-Licurici- 1
Gicuta 1
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 07:06
de vasimur 4
ieri la 15:08
ieri la 08:23
pe 03.05 la 20:27
pe 02.05 la 10:06
4 comentarii
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
Bucataras
RODIMUR
bianca92 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
larisa_22 1
RALUCAELENA 1
Rocsi 9
1543 puncte
vasimur 4
1192 puncte
Andra_Constantinescu 6
1000 puncte
RODIMUR 8
221 puncte
Sidy 4
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!