Pulpa de caprioara la cuptor cu sos de usturoi cu ghimbir

de Veronica22 in Mancaruri cu carne, 26 Feb 2013 | 7428 vizualizari

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

26.02.2013, 09:44

Rocsi 1

26.02.2013, 12:06

Arata foarte bine!

diaconta 1

26.02.2013, 12:20

o reteta de sarbatoare
n-am mancat niciodata caprioara

Bya Ralu 1

26.02.2013, 12:31

nici eu nu am papat!gust de la tine

marcela1979 1

26.02.2013, 12:45

foarte buna reteta imi place mult carnea de vanat

adry88 1

26.02.2013, 19:07

Veronica22 1

26.02.2013, 20:59

Este o carne foarte gustoasa,iar daca caprioara e tanara,carnea este frageda,nu mai trebuie tinuta la marinat.
Ma bucur ca va place

Panacris 1

28.02.2013, 08:17

Ei, căprioară încă nu am mâncat! dar niciodată nu-i prea târziu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vita chinezeasca picanta, cu ardei si sparanghel alb