Pui vienez

de adriana_bobu in Pui, 2 Feb 2011 | 26235 vizualizari

 

Este o reteta pe care am preluat-o de la nora mea.....merita incercata!

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • o ceapa
  • 2-3 linguri ulei
  • 300 g smantana
  • 1 lingura faina
  • 3-4 cartofi
  • 2 linguri vegeta, piper
  • o bucata de cascaval(100 g)
  • cateva fire de patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui vienez:

Se trage in ulei (pe foc) ceapa tocata marunt si pieptul taiat bucatele dupa care se adauga o cana de apa si o lingura vegeta si se lasa sa fiarba carnea .Separat se desface faina in putina apa rece dupa care se amesteca cu smantana si se pune peste carnea aflata pe foc (dupa ce aceasta s-a facut)

Intr-un ceaunel am pus la fiert in apa cartofii curatati si taiati cubulete. Dupa ce s-au fiert se scot cu spumiera si se pun in farfurie, se presara peste ei putina vegeta si piper si apoi se toarna carnea cu sosul din smantana. Se rade cascavalul si se presara cu patrunjel . E foarte buna fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui vienez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu smantana si tarhon