Pui umplut cu ciuperci si cartofi in vasul roman

de ela in Pui, 20 Sep 2010 | 9131 vizualizari

COMENTARII (112)

gaby_duceag 1

11.01.2011, 19:46

Mircea- scuze! msyc-ule, iubitule, fraiere.., acum stabileam apelativul pentru tine, ca-s in dilema cum sa ma adresez. De mine..discutam alta data..zise broscutza motorizata ))))

iSyc 1

11.01.2011, 19:47

cum simtesti gaby

ela 1

11.01.2011, 19:48

adica Gaby poate sa iti spuna ,,fraiere'' si ,,iubitule'' si eu doar ,,stimabile''???discriminare....adica broscuta asta mica iti este mai draga,daaa????

iSyc 1

11.01.2011, 19:48

bai dar daca mai comentam mult aici creste ela in rang pana la ceruri ... si nu prea mai are unde

gaby_duceag 1

11.01.2011, 19:48

hmmm..vrei sa revolutionez site-ul?... , mai bine..ma duc la bucatarie

iSyc 1

11.01.2011, 19:50

nu ela ... dar noi timisorenii suntem nishte lorzi ( vai mama noastra ) si obisnuim sa vb civilizat

ela 1

11.01.2011, 19:51

Mircea ma trimiti in ceruri???asa de draga iti sunt ca vrei sa mor????

ela 1

11.01.2011, 19:52

civilizatia porneste din Timisoara

DIANA B 1

11.01.2011, 19:54

Ei , cu aceasta reteta chiar m-ai convins sa scot vasul roman de la pastrare si sa-l folosesc si eu .
Place , chiar si la ora asta

iSyc 1

11.01.2011, 19:54

civilizatia A PORNIT din timisoara. sa speram ca se mai intoarce

ela 1

11.01.2011, 19:56

Mircea,nu cred ca se mai intoarce,s-a ratacit

ela 1

11.01.2011, 19:57

Onesta,imi place sa gatesc in vasul asta,mancarea este delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulou de pui la cuptor cu sos alb