Pui sud-american

de Zamfira in Pui, 13 Oct 2012 | 5151 vizualizari

 

cea mai cea...o carne de pui moale, fina, aromata si foarte picanta, gusturi sud-americane.

 

INGREDIENTE

  • carne de pui (carne de pui (pulpe inferioare, superioare, aripi sau piept de pui)
  • 1 ou
  • 500 ml lapte batut (sana)
  • sare, piper
  • chili
  • faina
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui sud-american:

Spalam si portionam carnea de pui, pieptul de pui il batem ca pentru snitele. Amestecam laptele batut cu un ou, sare, piper, 1/2 lingurita chili, adaugam carnea si omogenizam ingredientele. Timp de macerare minimum 30 de minute (recomandat de seara pana a doua zi). 

Intr-o punga alimentara amestecam 4-5 linguri faina, o lingurita sare, piper, 1/2 lingurita chili si bucatile de carne scoase de la macerat. Prajim bucatile de carne in ulei incins sau in cuptor pe hartie de copt stropit din abundenta cu ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui sud-american" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui cu salata speciala