Pui Shanghai

de lia maria in Pui, 14 Iul 2010 | 79243 vizualizari

 

Este o reteta rapida si usoara. Se serveste cu garnitura de taitei sau legume.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura seminte de susan
  • 1 lingura vin alb
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri pesmet
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Shanghai:

Pieptul de pui il taiem in fasii subtiri (1cm). Intr-un bol batem ouale, adaugam sosul de soia, mustarul, vinul, susanul, sare si piper dupa gust amestecand totul. Adaugam si faina si amestecam pana la omogenizare.

Punem o tigaie cu ulei de palmier la incins.

Luam rand pe rand bucatile de pui, le trecem prin pesmet apoi prin amestecul de ou si le prajim pe ambele parti .

Scoatem puiul pe servet absorbant pentru a elimina excesul de ulei.

Eu am servit cu garnitura de taitei, dar nu am mai apucat sa fac poze…

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 600 lei
1099.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (12)

nadina73 1

17.07.2010, 02:17

si 5 furcu

Sidy 1

17.07.2010, 08:26

O minunatie !!!

elena1988 1

13.03.2011, 18:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

ieri la 07:35

Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut

pe 16.10 la 08:31

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]