Pui pe sticla (nr.2)

de vero_closca in Pui, 21 Apr 2010 | 4190 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mare
  • 6 capatani de usturoi
  • 3 dovlecei tineri
  • 6 rosii mai mici
  • 1/2 pachet de unt
  • un buchetel de verdeata(patrunjel,marar,cimbru,2 foi de dafin)
  • sare
  • piper
  • boia dulce(sau iute pt cine prefera picant)
  • o cescuta de supa de pui sau legume.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla (nr.2):

puiul se curata,se spala,se usuca si se unge pe exterior si interior cu untul(amestecat inainte cu sare,piper,boia si verdeturile tocate marunt) si se aseaza peste o sticla umpluta pe jumatate cu apa.

legumele se spala si se taie astfel: usturoiului i se taie putin partea de sus,dovleceii se taie in sferturi sau felii,la fel si rosiile.puiul se aseaza intr-o tava iar legumele se aseaza alaturi.se presara cu putina sare si piper,se toarna supa si se introduce tava la cuptor,la foc mediu pt aproximativ o ora.din cand in cand puiul se inteapa pt a vedea daca s-a facut si se stropeste cu sosul din tava.

se serveste cu legumele coapte.pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla (nr.2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Bucataras Medi 1

21.04.2010, 19:21

bun rau...................

ionela2682 1

21.04.2010, 19:21

waw cred ca abandonez rotisorul de la aragaz in favoarea sticlei! ce bine arata ambele variante!

marcela1979 1

22.04.2010, 09:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]