Pui pe sare

de lacrimioara in Pui, 22 Sep 2010 | 5813 vizualizari

 

pui fraged fara pic de ulei

 

INGREDIENTE

  • un pui intreg,
  • condiment pt pui,
  • sare mare,
  • 2  catei usturoi,
  • o ceapa,
  • un cartof,
  • un morcov
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sare:

Puiul se spala bine eu il cumpar din supermarkat, daca e de casa e mai bun, se condimenteaza cu condiment . Atentie, nu se mai pune sare pe el pt ca isi ia din  sarea care se pune in tava.

Se umple puiul cu legume, adica cartoful taiat, morcovul, usturoiul, ceapa. Se pune sarea in tava un strat cat sa acopere ca o patura se aseaza puiul,se incalzeste cuptorul se coace la 180 gr 30 -35 minute depinde de cuptor pana se rumeneste bine.

Sa nu va speriati ca nu o sa iasa foarte sarat il scuturati de sare cand il luati din tava si sarea din condiment nu e multa ca sa-l sareze prea mult.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sare" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (7)

Laly 1

22.09.2010, 21:36

Eu vreau pieptul

Corinuta 1

26.09.2010, 00:00

il imparti cu mine Laly?

lacrimioara 1

29.09.2010, 00:50

de unde corina ca in 20 minute a fost gata poate alta data

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de parjoale moldovenesti din piept de pui